Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(5)
nieokreślona
(2)
Placówka
Wypożyczalnia główna
(2)
Filia w Kaniowie
(1)
Filia w Bestwince
(2)
Filia w Janowicach
(2)
Autor
Adamek Barbara
(1)
Pagieła-Wątroba Gabriela
(1)
Raczka R
(1)
Rosner K
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(1)
Temat
Ryby
(2)
Kucharstwo
(1)
Kuchnia polska
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Kuchnia słowacka
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Temat: miejsce
Powiat bielski (woj. śląskie)
(1)
Słowacja (część północna)
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia w Janowicach
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 59 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 4 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Filia w Kaniowie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Filia w Bestwince
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Filia w Janowicach
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Filia w Bestwince
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej